Last Minute Bed and Breakfast in België

Castle of beloeilWelkom bij Book a Bed and Breakfast! Via deze site www.bookabedandbreakfast.be willen we een overzicht geven van kwalitatieve Bed and Breakfasts (B&B's) in Europa, elk met hun specifieke eigenschappen. Dit kan voor een wellness – weekend zijn, of een fietsvriendelijke bnb of exclusieve kamers met ontbijt. Momenteel bieden we hoofdzakelijk bnb ’s uit België aan, maar de bedoeling is om dit in een eerste fase uit te breiden naar de BENELUX. Dit zou tegen eind 2014 moeten in orde komen. De eerst volgende uitbreiding gebeurt naar Frankrijk, bekend om z’n vele charme logies en gîtes gelegen in een groene omgeving waar rust en kalmte overheersen.

De bedoeling is om klanten een overzicht te bieden van de verschillende overnachtingsmogelijkheden elk met hun specialiteiten. De ene is bijvoorbeeld meer zakelijk gericht, een ander meer op het wellness – gebeuren, het culinaire binnen de B&B, het familiale, kindvriendelijke of diervriendelijk… Kortom deze UNIEKE B&B – eigenschappen willen we door de eigenaars in de verf laten zetten. Op deze manier bieden de uitbaters aan waar ze vooral sterk in zijn. Vergelijk ons gerust met een internationaal reclamebureau en helpdesk die de klanten een overzicht geeft van de verschillende mogelijkheden van overnachtingen, afhankelijk in welke regio men wenst de nacht door te brengen.

Uw bed and breakfast boeken gebeurt rechtstreeks en veilig bij de B&B - eigenaar. Omdat we de kostprijs van het abonnement zo laag mogelijk willen houden voor onze klanten, werken we niet op commissie, zoals sommige andere aanbieders van vakantie bestemmingen. We bieden een lidmaatschap voor één jaar aan zonder verplichtingen om te verlengen. Via de Facebook – pagina www.facebook.com/BookaBandB plaatsen we elke week één B&B als “Facebook B en B van de week”. Dit levert een grote instroom van potentiële klanten en meestal hebben de b&b – uitbaters hier reeds hun lidmaatschap terugverdiend. Wilt u zelf uw droom realiseren en een bed and breakfast (B&B), chambre d'hôtes, guesthouse of Pension starten? Ga naar onze blog – pagina met talrijke tips om uw droom waar te maken. Op 1 oktober bestaan we één jaar en we hopen dit te vieren met nieuwe samenwerkingen om zo nog meer bezoekers aan te trekken en bnb’s aan te bieden.

Verblijf geboekt? Overweeg dan eens je eigen huis via Airbnb te verhuren als je weggaat, zo verdien je snel en gemakkelijk geld terug. Je kunt deze verhuur via airbnb makkelijk uitbesteden. Op die manier hoef je je niet druk te maken over onder meer de sleuteloverdracht, schoonmaak en andere zaken.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen